Sale

Shop jouw favoriete items met sale prijzen. Op deze pagina shop je al onze opruiming. Van kleding tot schoenen tot accessoires en sieraden. Zoek jouw favoriete spulletjes uit en shop deze meteen online om de beste deals niet te missen. Ga er lekker voor zitten en gooi die winkelmand maar vol.

Alle sale items worden steeds aangevuld met de laatste nieuwste producten. Dus kijk regelmatig of jouw favoriet er al bij staat. Wil je niet wachten tot de sale maar gelijk gaan genieten van je spulletjes shop dan al onze allernieuwste levering en collecties direct online of in onze boetiek. Blijf up-to-date door regelmatig onze webshop te bezoeken en heerlijk vanuit thuis te snuffelen.

Door op de verschillende categorien te drukken kun je direct naar jouw categorie gaan zoals bijvoorbeeld : alle nieuwe items op een rij of direct naar schoen of sieraden. Zoek op je maat kleur of merk om zo snel jouw lievelings product te vinden.

Met wekelijks nieuwe collecties en aanvullingen is er altijd iets nieuws te vinden bij 49 Trendz. Blijf op de hoogte via onze social media kanalen op facebook en instagram. Volg en/of Like onze pagina en je mist nooit meer iets nieuws.

Onze allermooiste en actuele basiscollecties worden nooit afgeprijsd en zijn daarom ook het gehele jaar verkrijgbaar bij 49 Trendz online en in onze mooie boetiek. Voor alle sale voorwaarden kijk bij onze FAQ en voorwaarden. Mocht je vragen hebben stel ze gerust aan ons. Bel, Mail, App of stuur een bericht via de socials en dan helpen we je snel verder.

Shoppen bij 49 Trendz online en geniet van de zelfde service en voordelen als in onze boetiek in het altijd gezellige en brabantse Asten. De koffie staat altijd voor je klaar…!

✓ gratis bezorgd va €100,-

✓ vandaag besteld, morgen in huis

✓ wekelijks nieuwe items